BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 30, 2010

World Cup....

Selain daripada berkongsi ketinggian yang hampir sama ( ehm...  saya gak yang paling pendek...) kami juga ( saya... damya dan Hezzy) kaki bola..

Masing-masing ada team sendiri ( tak tahulah sebab apa.. player dia ka... game ka... apa ka..) Dan dengan demam bola sepak dunia yang melanda la ni... saya terkekek kekek sendiri bila berbicara dengan Hezzy tentang bola... ha..ha... well.. sembang bola bukan hanya untuk lelaki.. yup.. saya setuju....

Macam saya.. dari dulu... ( sejak kempen World Cup yang lepas-lepas) saya memang peminta setia Germany... ha..ha.. tak kira depa ni menang ka( saya sorak tinggi-tinggi walaupun memang hakikat tak cukup tinggi) kalah ka...( saya sorak jugak...) setia saya memang pada team ni...

Pasal apa.. saya sendiri tak tahu.. ( yang disebabkan Ballack.... Podolski atau Klose... itu tolak tepi... sebab saya lagi minat Oliver Kahn... x- keeper depa...)  

Rumah saya... kalu berkumpul tengok boal.. memang haru biru.. yelah.. sorang sokong Argentina.. sorang Brazil.. sorang lagi ( saya la tu...) Germany.... Mau tak gamat... walaupun negara tu lawan team lain.. memang kutuk mengutuk akan jadi.. ( hoo.ho.. saya selalu kutuk Brazil.. kik..kik.. sebab suka sangat tengok adik saya tu meradang...) wakakaka....

Apa pun.. saya harap sangat sangat team saya ni menang kempen world cup 2010 ni.. memang kebelasan utama team ni muda... tapi mereka ada skill masing-masing.... so Germany.. don't let me down okay... hik..hik...

Germany... Viel Glück....

Nr.          Name                       Date of Birth         Position             Clubs                                  Height

1       Manuel NEUER        27/03/1986               GK                   Schalke 04         (GER)        190
2      Marcell JANSEN      04/11/1985              MF                   Hamburger SV   (GER)         190
3     Arne FRIEDRICH      29/05/1979              DF                     Hertha Berlin (GER)               185
4     Dennis AOGO           14/01/1987              DF                     Hamburger  SV (GER)           184 
5     Serdar TASCI           24/04/1987              DF                      VfB Stuttgart (GER)                186
6     Sami KHEDIRA        04/04/1987             MF                       VfB Stuttgart (GER)             189
7     Bastian SCHWEINSTEIGER 01/08/1984 MF                      Bayern Munich (GER)            180
8     Mesut OEZIL           15/10/1988              MF                        Werder Bremen (GER)        182
9     Stefan KIESSLING  25/01/1984              FW                        Bayer Leverkusen (GER)       191
10   Lukas PODOLSKI   04/06/1985              FW                         FC Cologne (GER)              180
11   Miroslav KLOSE      09/06/1978              FW                         Bayern Munich (GER)           182
12   Tim WIESE              17/12/1981              GK                          Werder Bremen (GER)         193
13   Thomas MUELLER  13/09/1989              MF                         Bayern Munich (GER)           186
14   Holger BADSTUBER  13/03/1989           DF                         Bayern Munich (GER)          190
15   Piotr TROCHOWSKI  22/03/1984          MF                        Hamburger SV (GER)            168
16   Philipp LAHM             11/11/1983          DF                         Bayern Munich (GER)           170
17   Per MERTESACKER  29/09/1984          DF                          Werder Bremen (GER)           196
18  Toni KROOS                04/01/1990          MF                          Bayer Leverkusen (GER)       180
19  CACAU                       27/03/1981          FW                          VfB Stuttgart (GER)               180
20  Jerome BOATENG     03/09/1988          DF                           Hamburger SV (GER)            192
21  Marko MARIN           13/03/1989         MF                           Werder Bremen (GER)            169
22  Hans Joerg BUTT      28/05/1974         GK                           Bayern Munich (GER)            191
23  Mario GOMEZ          10/07/1985          FW                           Bayern Munich (GER)             189

Coach: Joachim LOEW (GER)

2 comments:

Sari Hermawati Masrul said...

wow..minat bola gak..SPAIN2..bravo2..;)

Hezzy Azra... said...

Ika, mmg lawak la kita mengarut pasal team Germany tuh!! Hahaha. Tapi WC 2010 ni scope minat akak meluas skit la... sokong Spain & Holland gak...w/pun Germany masih tetap di hati... hehe