BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 28, 2011

Ello....

Salam...
Banyak benda yang jadi tapi.. tak tertulis kat sini...
secara ringkas :
1- Dah berjaya tamatkan puasa enam.. best... lega sebab tak banyak open house tahun ni. semua orang save bajet kot. Anyway, lagi best sebab ada Des.. kami sama-sama lawan puasa...
2- tengok Smurfs dengan Des... hik..hik.... terasa kembali ke zaman kanak-kanak... memang layang.
3- Ni lagi best... .super best... tengok Bini-Biniku Gangster... dengan Des jugak.. wakakakkaka.. lawak tak hengat. Dah boleh bayangkan Sam tu macanm mana... so.. layanzzzzzzzzzzzz
4- Buat open house... alhamdulilah.. ramai yang datang. Buat simple-simple je... mee kuah dengan makaroni.. kepada yang hadir.. terima kasih sesangat la ye... ada umur, rezeki dan kesempatan, tahun depan kita buat lagi.... (tapi tak tahula nak panggil bebudak opis lagi ke tak.. macam dah serik.. dh dua tahun buat.. sekali pun tak pernah diorang datang... so, akan dipertimbangkan untuk menjemput diorang ni ke tidak tahun depan.. macam dah tawar hati... bukan apa... time tak buat, sibuk, sampai bernanah telinga ni dengar bila nak buat.. bila nak buat.. tapi bila dah buat... harammmm.. sorang pun tak nampak muka....  ehm.. )
5- Sibuk macam biasa... encik O baru ni, dua minggu outstation... ke UK ngan Paris.. boring jugakla di atak ada...
6- macam-macam hal... ha..ha...

2 comments:

DesAry said...

alalaa... skit2 des.. skit2 des.. gitu la kaann??

neway.. hope u happy ngn ape yg u buat k..

lot's of loves n hugs! ~(^_^)~

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)